Veckans energier

Hej!

Veckans energier är fokus. Med fokus och disciplin så kan du nå dina drömmar/mål.

Kortet påminner oss om att för att nå våra mål så måste vi rensa bort det som distraherar oss och även hålla ett öga på målet. Sen kan man inte alltid få det precis som man har tänkt det, tyvärr. Men det blir till det bästa för dig.

Som när jag var sjukskriven och ville tillbaka till jobbet som farmaceut. Då hade jag fokus på det och det var ju mitt mål. För det är ju kul att hjälpa människor och det var liksom det jag såg i mina visioner/affirmationer, dock lite suddigt.

Nu blev det inte riktigt så, utan det blev ju att hjälpa människor på ett annat sätt. Vilket passar mig mycket bättre idag men det visste jag ej då. Så det blev det bästa för mig även om jag hade tänkt mig något helt annat😂

Vid affirmationer så är jag helt övertygad om att det jag ber om (fast jag säger det som om jag redan har det) redan har levererats till mig. Och även om det inte blir precis som jag har tänkt mig så vet jag att det blir till det bästa för mig.

Jag har affirmationer för allt möjligt, familjen, djuren, vardagen, jobbet, kroppen, kärleken, ekonomin m.m.

Jag kör affirmationer till min kropp; t.ex härligt att jag är så klartänkt idag! Min ledvätska är perfekt i hela kroppen (har lite problem med den men det blir sakta bättre och bättre) etc.

Vad har du för affirmationer du kör med? Den här veckan vill jag att du lägger till; jag har lätt för fokus och disciplin. Jag koncentrerar mig lätt.

Och som alltid när det gäller målet vi har; fokusera på det, dröm och affirmera om det men inte dagarna i ända. Då blir det mer rädslobaserat, att jag har inte nått mitt mål/dröm. Så kör det nån gång om dagen. Jag gör det varje kväll. Och sen som sagt, är det viktigt att försöka släppa det när du har visualiserat/affirmerat det. Och jag har affirmerat till mig mycket genom åren, kan jag så kan du!

Då vet vi vad som gäller i veckan, fokus och disciplin!

Ha en underbar vecka i värmen!☀️

Kram Madde♥️

Lämna ett svar