Kurs “Läk ditt inre barn”

Under helgen 21-22 nov så går vi in i vårt inre barn och möter oss själva när vi var små. Vårt lilla jag, det inre barnet, som är den sårbara utav oss. Ofta har såren, ärren kommit till under barndomen.

Dessa trauman som vi går och bär på kan göra att vi t e x reagerar på ett sätt som inte gynnar oss. Vi kanske blir arga, har svårt med tilliten, skadar oss själva på något sätt med både tanke, handling och/eller ord m.m.

Vi bär alla på olika historier ifrån barndomen och det är dags att börja läka dom.

Att vara i kontakt med ditt inre barn kan ge en känsla av smärta men också kärlek till dig själv. Det är dags att rensa inombords och släppa dig själv fri!

Vi kommer att bl.a jobba med djupgående meditationer, frigörande yoga för kropp och själ och stärkande affirmationer där vi boostar oss med massor av självkärlek som gör att man skiftar sitt tankesätt till det mer positiva. För vi är ju alltid så snälla mot alla andra men hur är man/tänker man om sig själv egentligen? Vi jobbar under tystnad, självklart får du vår hjälp vid behov.

Läkningen påbörjas så fort vi får upp vårt lilla jag och vi rekommenderar att man tar det lugnt på lördagskvällen då detta jobbar för fullt inombords.

Ta med dig ett anteckningsblock, penna, pendel (finns att köpa på plats), extra tröja och vattenflaska.

Vi träffas på Helande Form, Västergatan 5 i Gislaved den 21-22 november kl.9-16. Kaffe, te, smörgås ingår men ej lunch. Anmäl allergier.

Pris för helgen; 3500kr. Anmälningsavgift 800kr, ej återbetalningsbar.

Högst 12 st deltagare. Inga förkunskaper krävs.

För anmälan och mer info ring eller smsa: Gunilla 070-331 52 88 eller Madde 070-639 73 74.

Varmt välkomna till en spännande kurs!

Gunilla, Marina & Madde

Lämna ett svar