Veckans energier

Hej!

Veckans energier handlar om kärlek och relationer.

Är det någon särskild som ofta dyker upp i dina tankar eller drömmar? Det kan vara en ny romantisk partner men även en soul mate. Släpp in den personen om det känns rätt. Känns det sisådär så ta reda på varför det känns så. Är det rädsla, erfarenheter från förr eller hinner du inte?

Soul mates (själsfränder) behöver inte alltid vara av den romantiska relationen. De kan även vara sådana som hjälper dig vidare i den andliga utvecklingen eller hjälper till att lösa ett karma. Eller så är dom helt enkelt den där underbara kompisrelationen, den som finns där i vått och torrt. Många själsfränder gifter sig, ibland håller det och ibland inte.

Det finns även tvillingsjälar. Det sägs att det inte är så lätt för tvillingsjälar. Att det tar lite tid och det kan stöka till det en del innan man får varandra. Och det är tydligen inte alltid i denna livstid som man ska få varandra. Låter tråkigt tycker jag men allt tar väl tid antar jag. (Som ni vet sens tidigare har jag lite problem med tålamod😝😂).

Ibland möter vi någon som gör oss nyfikna, det kanske t o m är en person som vi normalt inte skulle bli intresserade utav. Lite extra spännande! Ge den personen en chans!

Är du redan i ett förhållande och det känns fantastiskt så är det underbart! Njut och vårda det, tillsammans såklart.

Så energierna för veckan är att öppna upp för kärleken, umgås med de relationerna som ger dig energi och glädje, berätta för någon hur mycket du älskar och uppskattar den. Går du runt och tänker på någon – bjud ut den personen – kärlek och/eller vänskap är en viktig ingrediens i våra liv! Den du bjuder ut är kanske din äkta, djupa kärlek här i livet?! Jag håller tummarna!

Ha en fantastisk vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar