Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en härlig sommar! Min semester är över för denna gång, så fort det går!

Veckans energier säger till oss att det är dags att städa! Det kan vara att rensa på saker, papper. Det kan även vara att städa ut känslor som har kommit upp, såsom ensamhet, sorg, ilska, att känna sig övergiven etc.

Kortet betyder även att det är dags att se över din situation. Är det någon situation i livet som du behöver förändring i? Kanske dags att byta jobb? Behöver du vila? Flytta? Starta företag? Ta tag i dina drömmar? Någon relation som inte är bra för dig? Är det någon som skapar drama runtomkring dig? Någon som skyller allt på dig? Tar du automatiskt ansvaret fast du vet att det är inte ditt ansvar?

Tiderna förändras och nu i höst så får jag känslan av att det kan bli lite berg-och-dalbana inombords. Och det är enbart för att vi ska rensa ut och bort det som inte längre gynnar oss.

Men tänk även på att vi kan förändra t.ex en situation ganska snabbt. Bara vi beslutar oss. Så behöver du vila, säg ifrån, säg nej! Behöver du flytta, bestäm dig för att aktivt leta efter ett nytt boende och känn in var du vill bo.

Behöver du nytt jobb, kör på det. Det är ingen som tackar oss för att vi går och sliter och mår dåligt på ett jobb. Även om det kan ta ett tag innan man hittar ett nytt så är den processen igång.

Leoparden står för att dom har förmågan att byta riktning fort (oj vad jag önskar att jag var en leopard ibland, jag är inte alltid den snabbaste😂), dom har lärt sig att tro på sig själva och lita på sin instinkt.

Och jag har sagt det förut och säger det igen. Jag tycker att livet är till för att njutas och inte för att plågas. Sen är vad man njuter av olika för alla. Fiske, meditation, måla, gott vin, odla, plocka bär, läsa bok m.m

Ikväll ska jag njuta av en god bok, ha en fortsatt fin söndagkväll!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar