Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är att meditera på nuet. Att vara medveten och här och nu, inte vara i det förflutna eller i framtiden. Ta dagen som den är och verkligen känna in vad min känsla är idag.

När man känner in vilken känsla man har för dagen så tillåter man den komma fram och den kan då bearbetas. Vilket gör att man läker. Om man sväljer den och inte bearbetar den så finns den ju kvar i kroppen länge i en och kan göra så att man mår sämre eller får ett beteende som inte gynnar en. Man behöver låta tårarna flöda, få ut ilskan/sorgen men även tokskratta!

Oavsett hur tuff situationen kan upplevas just nu så kan man förändra den med att observera den och gå in i den för att lösa upp den. Ibland behöver man ta hjälp utav någon terapeut och ibland hjälper det att prata med en vän.

Var även fullt ut i din relation, till dig själv och till de du älskar. I dessa energier så har vi chansen att fördjupa relationer, kärleken. Mysigt! (som jag alltid säger ;D) Och du kanske är på gång att träffa någon? Slå till vetja! Vad väntar du på? (det är klart, det måste ju kännas bra men om det gör det så satsa! Vad är du rädd för?)

Så veckans tips ifrån coachen (inte från mig då utan det andliga) är att meditera, vara här och nu och känn in dina känslor, oavsett om dom är positiva eller negativa och ta hand om dom.

Ha en underbar vårvecka!

Kram Madde

Lämna ett svar