Veckans energier

Änglarna vill påminna oss om att dom vakar över oss. Precis som våra guider och nära och kära som har gått bort gör. Dom är aldrig lång borta även om det kan kännas så när det är tufft. Var inte rädd för att be dom om hjälp!

När du ber om hjälp så beskriv vad du vill ha hjälp med och inte säg inte bara att du behöver hjälp. Utan beskriv situationen så utförligt som möjligt och även vad du behöver för att det ska bli bättre/underlätta.

T.e.x när jag gick en kurs i detta för första gången, så fick jag reda på att det skulle vara del 2 av kursen några veckor senare. Redan på förmiddagen på den första kursen visste jag att jag ville gå del 2 också. Så på lunchen sa jag rakt ut (jag var själv och lunchade 😅) “att om ni däruppe vill att jag ska fortsätta med detta så får ni skicka mig pengar till kurs, boende och resa till Stockholm. Tack.” Jag trodde inte riktigt på att det skulle funka, jag hade ju precis börjat att nosa på det andliga och jag behövde verkligen pengarna för dom var tvärslut pga en långtidssjukskrivning. (Var nästan rädd att Lyxfällan skulle komma då😜😅 men bara visste att detta var något jag var tvungen att göra). Men i alla fall, så köpte jag mig en lott och rättade den på söndagen när jag hade kommit hem och gissa!!! Jag hade vunnit pengar så jag kunde åka iväg på del 2 och sen dess är jag troende inom denna värld, den är otroligt hjälpsam! Härligt!

Kortet betyder även att ibland är det svårt att se vilken väg man ska ta. Då hjälper dom dig med att skicka tecken, tankar eller idéer som vägledning. Det bästa är att samla sig och titta inåt och känna in vad som är bra för en. Medititera mera! Det gäller i alla fall för mig, vardagen kan lätt ta över och man tar sig inte alltid tid för det. Men det kan bara behövas 5 min i stillhet, det är bättre än inget alls.

Ha en härlig vecka och prata med dina änglar!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar