Att rensa hus ifrån energier

…det tär på en, energimässigt. Man blir så trött utav det!

Det första jag gör när jag kommer in i huset så vill jag känna in vad det är eller vem det är som orsakar besvären. Då går jag runt i hela huset och känner in och på vissa ställen känns det mer än på andra. Går även utomhus.

Hur kan det kännas? Ja, det är lite olika och kan även vara svårt att förklara men ska försöka i alla fall!

När jag står på en plats där ett spöke “huserar” så kan det kännas i hela kroppen, den blir spänd som en fiolsträng. Och är det en jobbigt, negativ energi som finns där så går spänningen in i hela ryggraden. Rena träningspasset!😜

Ofta kan man känna av deras krämpor i sin egna kropp, t.e.x lungproblem, muskelvärk, ibland deras sjukdomar som dom hade. Dom kan även skicka bilder och känslor till mig när man står där och känner in. Ibland tar det en stund innan dom börjar förmedla information till en. Vissa energier är hala som ålar och då får man ha tålamod innan man får tag på dom. Tur jag har det jobbmässigt men det kan vara lite värre privat😅

Man kan även få huvudvärk, yrsel, matthet i kroppen m.m. Jag tycker att allt är beroende på vilken sorts energi det är och med energi menar jag negativ, bestämd, allmänt störande m.m.

När man får tag på den som är i huset och “spökar” så kommunicerar man med den. Ibland behöver man inte fråga mycket utan anden pratar på rätt bra själv. Det är då man kan få info/tips om den nuvarande ägarens situation och det kan vara allt ifrån husgrunder till jobbval. Och den som spökar mår ju inte riktigt bra. Den behöver in i ljuset och oftast så är dom lite rädda för att gå in i det. Men efter att man har pratat klart med dom så får husägarna vara med och föra in anden i ljuset. Där dom ska vara för att få lugn och ro. Och det är oftast då, efter att man har fört över dom, som spänningarna släpper. Det känns bättre i kroppen (dock kan man känna sig sliten och sen få efterförsämring såsom värk etc.) men det värsta tycker jag, är tröttheten! Två gånger har jag varit så trött och matt att jag har varit tvungen att stanna bilen efter vägen och vilat. Annars hade jag svimmat. Märkligt så det kan bli.

Tja, det var väl i stora drag, hur jag jobbar med husrensningar. Hur det kan kännas när man står i en portal, leylinje eller currykors – det får vi ta en annan gång. Nu är det sängen som gäller! Sov gott och ha en härlig onsdag!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar