Hjälp ifrån andra sidan

Har haft meditation ikväll och som vanligt glömde jag ta kort på er tjejer! Så ni får “stå ut” med en bild på mig istället, svettig och trött efter denna supervarma dag!

Sitter på balkongen och njuter av värmen ikväll, och är såå tacksam över mitt jobb! Jag får höra så många spännande upplevelser! Och allt som oftast så spökar det under våra meditationer. En gång som jag speciellt kommer ihåg var när vi skulle delge efteråt vad vi hade upplevt under meditationen. Och grejen var att volymen hade återigen höjts och sänkts självmant under meditationen och nu så var volymen lite för hög igen. Så en av tjejerna sa på skoj, åt cd-spelarens håll “- Du, sänk lite va?! Genast så sänktes volymen och vi kunde alla höra när en utav deltagarna skulle delge sina upplevelser!

Vi fick ett gott skratt och återigen bevis på att dom ifrån andra sidan är med oss!

Vad har du råkat ut för, nåt skämt ifrån dom eller kanske ett bevis på att “här är vi”?

När vi var i Rhodos för två år sen så satt vi och väntade på maten, mitt på dagen, och medan vi pratade så gled ett glas vatten över bordet. Jag önskar att jag hade varit snabb nog att filma det men som vanligt hänger man inte riktigt med! 😂

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar