Seanskväll

Igårkväll hade jag seans med ett gäng härliga kvinnor!

Det som sker under en seans är att någon ifrån andra sidan träder fram och börjar att prata med mig. Ibland ser jag dom klart och tydligt, ibland visar dom sig som genomskinliga bomullstussar och ibland ser jag ingenting alls och informationen bara dyker upp i huvudet.

Informationen/budskapen som kommer kan vara i form av en bild, känsla eller som en pratbubbla inne i mitt huvud. Jag vill bara inte höra dom, det tycker jag är skitläskigt! 😂. Förut, innan jag blev “sån här”, så kunde jag höra dom ropa på mig och det gillar jag inte. Och faktum är att sedan jag sa ifrån om det så har dom respekterat det.

När dom ifrån andra sidan vill förmedla vilka dom är så kan dom beskriva sina egenskaper, visa nåt speciellt som kännertecknar deras liv/kropp/mående eller säga en bokstav. Har jag tur så säger dom sitt namn och det är skoj!

Som igår så kom ett namn på besök hos mig, här hemma på eftermiddagen innan jag skulle åka och det namnet tillhörde familjen jag var hos. Det är ganska vanligt att det sker. Det har även hänt att dom har kommit i drömmen till mig. En gång kom det fram en kvinna i drömmen och sa att jag skulle hälsa ifrån Gudrun, som visade sig vara en gammal moster till en annan familj som jag rensade huset åt. Så visst är det smidigt när dom säger sina namn, då vet man ju genast vem det är. Men det ska väl inte alltid vara lätt😜😂

Under en seans så kan jag aldrig bestämma vem som får budskap, hur mycket eller lite budskap man får eller ej heller framkalla den man vill ska komma fram. Dom som kommer är dom som har armbågat sig fram.

Är det många utav er som har varit på seans? Jag har varit själv som besökare två gånger men aldrig fått nåt budskap… men nästa gång kanske!😄

Ha en fin kväll!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar