Veckans energier – ny början

Go`kväll!

Veckans energier ger oss ny början, en nystart av ett slag eller kanske nystart på många plan. Jättespännande vecka!

För att det nya ska kunna komma in så behöver man oftast släppa på det gamla. Det kan vara väldigt tufft och jobbigt att släppa på gamla mönster, beteenden, tankesnurror, värderingar m.m Men varför vara kvar i det gamla? Det kan vara att man är kvar i bekvämlighet, man är rädd för förändringar eller så kan det t o m vara att man är så van med vissa saker/mönster att man inte ser dom. Det är mänskligt. Gör som jag, gå in i det nya med skräckblandad förtjusning ;D

Nu är det dock nya tider så vi kommer inte undan förändringen tyvärr. Själv är jag på väg att förändra en hel del, såsom jag har skrivit om innan och kommer att berätta mer om det sen. Så veckans energier pushar mig. Veckans energier gör också att vi behöver möta rädslan och ta till oss utmaningen och följa flödet så vi kommer in i den nya riktningen. Helandet kommer när du kan säga ja till både det du avslutar och det du påbörjar.

Energierna för veckan kan också bara innebära att något nytt och spännande sker, utan att gå igenom rädslor eller annat stök. Det kanske handlar om en resa, nya vanor, nytt jobb, nytt boende, nya vänner, nya relationer, en försäljning, skriva kontrakt m.m. – ja ni vet. Plötsligt händer det liksom! (köp en triss vetja´ – obs ej reklamsamarbete med svenska spel :D)

Så den här veckan rekommenderar jag er att hålla ögon och öron öppna! Återkoppla gärna vad ni hittar på för nytt, roligt och energipåfyllande!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar