Veckans energier – inträde

God kväll!

Ascendent betyder stigande på latin. Genom att använda ascendenten i astrologin och i sitt födelsehoroskop så går det att få en mer nyanserad bild av sin personlighet – väldigt intressant! Så den här veckan tar vi fram vår personlighet mer och kanske innebär det även att vi står upp för oss på ett annat sätt än vi gjorde innan.

I den här orakelleken så står kortet för inträde men man kan också säga tillträde. I och med veckans energier så kommer vi att få tillgång till mer andliga insikter/energier, mer tillträde till den andliga sfären helt enkelt. Dvs mer andliga insikter, starkare magkänsla om vad som är sant eller falsk, vågar/orkar/vill vara mer/visar ens rätta personlighet – tar bort masker, sanningar dyker upp för det går inte att dölja längre, kärleken stärks (till sig själv, familjen, partner eller andra relationer) etc.

Den här veckan så stärks fundamenten inom oss, vi blir starkare, tryggare och säkrare. Vi kanske lär oss något nytt som vi har vurmat för. Eller precis påbörjat en ny utbildning. Vi börjar att gå ut utanför boxen och går den personliga livsväg som vi är menade att gå. Vi bygger oss ett namn, ett rykte om våra färdigheter som gör att människor dras till oss för att dom vet att dom kommer att få hjälp av oss. Mycket spännande tider, trots världsläget.

Skriv gärna ner din inre röst, passion eller det du vill göra. Det behöver inte vara så avancerat och om du ändrar dig om nån månad så spelar det ju ingen roll för det som är ditt kommer till dig. Det har bara blivit en extra lärdom/kunskap längs vägen som är användbar längre fram.

Och det som är viktigt är att dom tankar och idéer som du får som en blixt från klar himmel, är inte fantasier. Det är info ifrån andevärlden – dina guider. Ta till dig dom och lyssna, sen kan du avgöra vad du vill göra med infon.

Det blir en spännande vecka med andliga tecken!

Kram Madde <3

Lämna ett svar