Veckans energier – ovisshet

Hej!

Hoppas att ni har haft en fin ledighet och firat Valborg!

Själv är jag inte mycket för Valborg nuförtiden så det blev soffan och några filmer i gott sällskap.

Veckans energier innebär tyvärr en viss ovisshet. Har du otur så kan du känna dig en aning bakbunden denna vecka. Du kan känna som om det är blockeringar lite här och där och att det går trögt. Det behöver inte vara tvärstopp och testa att se det mer som utmaningar. Utmaningar som du löser och kommer igenom. För mig har det redan börjat, när jag var på Coop häromdagen så slocknade kontokortsapparaten när jag hade slagit in min kod, men det kanske inte var så mycket utmaning för mig såsom det var för den stackars kassörskan som inte fick igång apparaten… Jag har ju alltid problem med apparater, min kontokortsläsare funkar inte på min mottagning heller. Har aldrig gjort och den är ny. Så mina utmaningar är tekniken, det strular alltid för mig. Sms, mejl och telefonsamtal fastnar i etern och kommer aldrig fram. Så får du inget svar av mig så vet du, hör av dig igen är du snäll.

En annan utmaning är ju vår hälsa, vi är många som är sååå trötta och slitna. När kommer energin tillbaka tros? Kanske efter 14 maj då Mercury retrograd slutar. Den slutar då, eller trappas ner i alla fal. Den smygstartade den 7 april och är som starkast mellan 21 april och 14 maj. Och när den är aktiv kan vi räkna med lite trubbel i områdena kommunikation. arbete och resplaner.

Många har ekonomin som utmaning just nu, det är tuffa tider. Kärleken kan det vara en fnurra i, eller relationer överlag. Även jobbet som jag nämnde innan och såklart inom andra områden i livet. Det är rätt stökigt just nu med andra ord. Men have faith som man säger i andra länder! This too shall pass! När du är osäker i ditt nästa steg så invänta och se istället för att agera. Du missar inget och det som är menat för dig kommer, tålamod mina vänner! (säger hon som inget har 😉 ) För när tiden är inne faller alla bitar på plats och det med lätthet. Som jag längtar! 😀

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar