Veckans energier- lyckans hjul

Go´kväll!

Energierna för veckan är ljuvliga! Nu är det både rätt tid och bra tajming för olika äventyr i livet. Det kan vara flytt, hitta kärleken, förbättra hälsan, vinna lite (eller gärna mycket) pengar, hitta nytt jobb, skriva kontrakt m.m. Lyckans hjul i tarot står för att det oväntade plötsligt händer och att det som sker är ödesbestämt.

Håll fast vid din önskan och intention, kom ihåg att när vi har svårt att bestämma oss så utstrålar vi en ostämd frekvens och universum vet inte riktigt vad den ska leverera. Begränsa dig ej i din önskan om vad du vill ha, oavsett om det gäller kärlek, hälsa, pengar etc.

Lägg även märke till synkroniciteten som kommer med dessa starka energier. Saker och ting liksom flyger på en. Telefonsamtalet t.ex, mejlet, mötet i affären. Var modig och nyfiken och haka på det nya som kommer, så länge det känns bra i magkänslan.

Ha en spännande och framgångsrik vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar