Kurskväll; Släpp dina rädslor – stärk ditt immunförsvar

Vi är i vattenelementet enligt kinesisk filosofi och detta element är förknippat med rädslor. Enligt denna filosofi så påverkar rädslorna vårt immunförsvar. Rädslor bär vi alla med oss under olika tillfällen i livet och det är helt naturligt, men att bära rädslor varje dag är inte hälsosamt för kroppen, själen eller sinnet. Vad gör rädslor med vår fysiska kropp och vårt sinne? Kan vi programmera om vårt tänk kring våra rädslor? Hur kan vi stärka upp vårt immunförsvar?

Meditationen och de olika övningarna under kvällen hjälper er att se eventuella blockeringar och att kunna släppa taget om det som hämmar ert flöde i kroppen. Vi använder oss av klangskålarna, kristaller och healingen för att komma djupt in till alla kroppens celler och för att komma in till det innersta rummet där visdomen bor.

Vi avslutar kvällen med att elda upp det vi kommit fram till under en ceremoni.

Detta blir en kväll där vi leder gruppen, men du leder dig själv. Detta innebär att vi ger dig möjligheterna och du sätter gränserna. Under kvällen blir det te och frukt. Din investering för kvällen är 600 kr och betalas på plats.

Kursen är hos Gunilla torsdagen 10 februari kl.18.00-21.00, Helande Form Västergatan 5, Gislaved.

Varmt välkommen med din anmälan till Gunilla 070-331 52 88 eller Madde 070-639 73 74.

Ha en fin helg!

Gunilla och Madde

Lämna ett svar