Veckans energier -förberedelserna blir verklighet

Go´kväll!

Våra förberedelser börjar att ge skörd! Det som du har längtat efter börjar att ske, utforma sig så att det når din verklighet. Det tycker jag att vi är värda efter denna turbulenta tid!

För några handlar det om uppbyggnad/tillväxt, för andra handlar det om ett inre arbete som börjar att ge resultat. För vissa är det en ökad försäljning/inkomst som är på ingång, några påbörjar ett nytt jobb, flytt, studier m.m. Men det är inte bara materiella saker som manifesteras utan även kärleken ökar (både till sig själv och andra), närmar sig, öppnar upp sig etc.

Det som är viktigt nu är att vara aktiv även i tanken. Svara an och var inte rädd – du är värd det underbara, bästa för dig! Det är väl det svåraste att tänka och känna om sig själv men du ska vara lika snäll och go mot dig själv som du är mot alla andra!

Ha en fin skörderik vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar