Veckans energier – passage

Go´kväll!

Veckans energier indikerar att vi kommer att gå igenom en passage, kanske till och med en lite “lätt” sömnlös/orolig natt där saker och ting ställs på sin spets och gör att vi tar avgörande beslut.

Det låter kanske inte så skoj men vi kommer att pressas genom nålens öga, vilket faktiskt är bra. Då måste vi göra beslut, söka oss vidare i vårt liv, tänka ut hur vi vill leva. Det här är året då vi tar fram våra mål och håller fast vid dom. Det här är året vi bestämmer oss för att lyssna mer på vår magkänsla och följa den. Det här är året som testar vår tillit till att stå upp för oss själva och det resulterar i att vi släpper rädslan och vågar leva så som vi vill, för det vill vi ju – leva vårt liv. Vi vill inte leva grannens liv eller barnens liv eller föräldrarnas liv – vi måste följa vårt hjärta och när vi gör det så har vi mer energi och glädje som vi kan dela med oss till andra.

Kortet står för att en ny och spännande inre och yttre resa påbörjas, fira transformationen för den kommer oavsett om vi vill eller inte. Var inte rädd för den, en djupare mening med både livet och vårt andliga är på ingång. Du är trygg.

Känslorna som kan upplevas denna vecka är som en bergochdalbana i både skratt, gråt, sorg, oro, ilska, lätthet, glädje m.m Var inte orolig om du tycker att du pendlar i humöret, det tillhör veckan och det kommer bättre tider.

He en fin vecka och stor kram på er!

Madde <3

Lämna ett svar