Fullmånehealing distans tisdag kväll.

Hej!

Den 18:e kl.00.51 är fullmånen på topp! Och när den peakar så brukar jag ha svårt att sova och dagen efter känner jag mig lite tilltufsad och sätter mig alltid ner på kvällen efter att den har varit och mediterar mig in i balans igen. Det kan jag göra kvällen innan den sker också men den ruskar om mitt system så mycket att jag behöver justera det efteråt.

Jag vet att det är fler som reagerar av den och hamnar i lite obalans så jag erbjuder en distanshealing imorgon kväll där du inte behöver aktivt göra någonting när jag skickar utan att jag skickar balanserade energier till dig någon gång efter kl.21. Tjänster kostar 100kr och för att anmäla sig till den så gör du det genom att swisha till 123 359 32 58 (Madelene Widell AB) innan kl.19 imorgon kväll.

När du swishar så ser jag ditt namn och du får gärna skriva din adress i swishen, jag kopplar upp mig på din energi och adressens energi (boendets). Glömmer du skriva adressen så skicka mig ett sms med den och glöm ej att underteckna med ditt namn. Mitt nr är 070-639 73 74. Jag svarar ej på det smset utan läser det och antecknar.

Kram Madde <3

Lämna ett svar