Veckans energier

Go´kväll

Trots allt jobbigt som har hänt i det förflutna så kan framtiden bli lättare, gladare och innehålla ny fräsch energi! Mer lust, mer glädje, mer kärlek. Det förflutna är inte lika med framtiden.

Det krävs jobb ifrån dig, en aktivitet som gör att du tar hand om dig själv. Både till det yttre men framförallt till det inre. Det yttre handlar om jobb, relationer m.m. medans det inre handlar om dina känslor, det du verkligen vill göra eller det du verkligen vill släppa på.

Gå på djupet och rensa rent inombords det som blockerar dig, hindrar dig. Ta hjälp utav någon terapeut om du inte har påbörjat ditt läkande än.

Du som redan är inne i det, din läkning till ditt underbara, fria jag, har en vecka framför dig där energierna bistår dig lite extra i läkningen. (Det har även du som precis påbörjat din inre resa).

En vecka där gamla ogynnsamma beteendemönster börjar att förändras till din fördel. De gamla negativa känslorna kan inte påverka dig lika mycket längre!

Du går igenom en slags rening som gör att du känner dig friare, friare att vara den du vill vara. Du öppnar upp dig mer inför det andliga och du får mer insikter om vad du vill göra längs din livsväg. Sånt som får dig att må bra!

Det här är en tid för upprättelse, skala av “löken”, förlåtelse, förståelse, nya insikter och läkning.

Ha en underbar vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar