Veckans energier

Hej!

Då är vi inne i en transformation igen!

Hur många av oss mår dåligt? Värk i kroppen, ledsna, arga, förkylda, stressade – ja listan kan göras lång.

Det är förberedelser inför portalöppningen som sker 11/11. Det har varit ett tufft halvår för många. Gamla trauman har kommit upp till ytan, hjärtklappningar, ångest, dåliga i magen m.m. Är du orolig över ditt mående så sök läkare.

Vi är inne i en expansiv förändring som gör att vi skalar av oss lager för lager. Det är jobbigt men samtidigt bra, varför ska vi gå omkring och bära på gammalt skit?

Detta hjälper oss att bli mer andliga och intuitiva, stärker oss och gör oss mer modiga, står upp för oss själva och vågar att säga ifrån, vågar ta vår väg här i livet, byter bana till det som gör att vi mår bra “helt enkelt”! (inte så enkelt alltid ;)).

Förändringen gör också att vi träffar våra partner, de som är menade för oss. Så är du singel så är din perfect match på gång! Men som vanligt så kan du inte sitta och vänta utan måste vara lite aktiv själv. Ut och dejta!

Förändringen innebär också att man kan helt plötsligt ändra frisyr, smak på make-up, kläder etc. Man får en längtan efter det lite okända och spännande!

Man får även en lust att göra om hemma eller på jobbet, fixa och dona, städa och rensa.

Jag och dottern har sagt att vi ska börja rensa i köksskåpen. Finns nog mycket där som inte används. Vi kanske t o m gör nåt skojigt fynd, nåt vi hade glömt bort att vi hade! ;D

När ni har läst inlägget så drick gärna lite vatten, jag har skickat med massor av energi i och med denna text. Det kan behövas lite extra energi när vi går igenom denna transformation/förändring!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar