Veckans energier – undanträngda känslor

Hej!

I veckans energier så ska vi ta oss en funderare på ev.undanträngda känslor.

Har vi några sådana som ligger och trycker någonstans i kroppen och själen? Det kan vara t.ex ifrån barndomen eller någon särskild situation. Hur behandlades vi då? Kallt, hårt och utan trygghet? Då kan ens inre barn känna sig värdelös, ensam, otrygg, oälskad – vilket kan göra att man får beteenden/mönster som inte gynnar en.

Man kan även få extremt lätt att känna skuld och skam över det minsta lilla. Man kan lätt bli orolig och fundera mycket över varför gjorde jag si eller varför sa jag så? Man kan även bli orolig över att man ska skada någon och det handlar inte om att man är rädd att man ska döda någon utan att man är rädd att man inte kan ta hand om någon på bästa sätt.

Man kan även få svårt att knyta an till människor/relationer. Eller så kan man bli helt tvärtom, man fäster sig så dant att det är svårt att gå ifrån en relation fast man vet att den inte är bra för en. Man kan bli en people pleaser.

ibland så behöver inte t.ex självförakt komma ifrån uppväxten. Jag har haft några kunder som har haft en bra uppväxt men känner sig så värdelösa att dom sabbar hela tiden för sig själva. Då kan tidigare liv ligga och spöka.

Den här veckan så är det lätt att undanträngda känslor dyker upp, jobbigt men det är dags att en gång för alla att ta hand om dom så att det sker en läkning. Om en läkning inte får ske så påverkar det oss hela tiden vilket gör att vi ständigt lever i det förflutna. Vill vi det?

Den här veckan kan även innehålla en situation som gör att gamla känslor triggas igång. Om/när det händer så registrera vad du känner för känslor, var kommer känslan ifrån (händelse/ord etc), var sitter det i kroppen, hur reagerar kroppen m.m

Krama om ditt inre barn, skickar massor av kärlek och trygghet till barnet och berätta att hon/han är så högt älskad.

Sök professionell hjälp om det behövs, det är värt varenda krona!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar