Veckans energier – val och resultat

Hej!

Veckans energier handlar om att göra val och välja efter de resultat man vill ha.

Innan man väljer så kan det vara bra att ta ett steg tillbaka och känna in vad hjärtat säger. Vad vill jag? Vilket mål har jag? Vilken väg gynnar mig bäst? Vad ska jag lägga fokus på? Vilka styrkor kan jag använda mig utav under den här tiden som jag tar mig framåt? Vilka utmaningar kan jag stöta på och hur kan jag arbeta mig igenom dom? Vad är jag villig att satsa på? Vad vill jag lägga tid, energi och kanske pengar på?

Ja det kan bli många frågor men känn in dom och ta dig en liten stund att reflektera över dom. Tänk inte utan känn in. Sen lägger du till hjärnan men lyssna på ditt hjärta, det är då det blir bäst!

Det här blir sista veckans energier på ett gäng veckor, för nu går jag på semester☀️

Ha en fin sommar så syns vi senare i augusti!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar