Veckans energier – nya möjligheter

Hej!

Veckan som kommer bjuder på nya möjligheter, nya och kanske fler tillfällen för en förändring.

Veckan innehåller transformation men för att den ska ske fullt ut så behöver vi ta nya vägar. För om man alltid går på samma väg och den är sig lik, känns trygg och säker så kommer inget att ske.

För att en förändring skall ske behöver man bryta mönster, ge sig ut i det okända, hitta nya strategier, våga. Och självklart så måste vi lyssna på magkänslan men ibland störs den ut av rädslan. Svår vågskål det där.

Så fort du har beslutat dig för något så ändras din vibration. Kika gärna igenom dina drömmar och mål, om du tycker att dom inte har gett något resultat än så kan du behöva byta strategi. Som jag brukar säga med glimten i ögat: känn rädsla men våga ändå😝😉 Vi vill leva utifrån kärlek och inte låta oss begränsas av rädslan.

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar