Veckans energier- mod

Go’kväll och god fortsättning!🌟

Energierna för veckan är mod. Att veta att vad som än händer och vad än vi går igenom i livet så har vi modet att fortsätta vår resa. Modet att förändra det som du vill förändra på, modet att stå upp för dig själv och det du tror på, modet att möta de utmaningar som kan vara framför oss, modet att gå in de de blockeringar som tycks ha hindrat livsvägen m.m.

Kortet påminner oss om att ta fram vår inre spirituella krigare och möta de utmaningar som kan komma. Stå upp för din tro och övertygelse, det är ditt liv och ingen kan berätta för dig hur du ska leva det.

Kortet står även för att vi är på väg in i det okända – spännande! Tänk dig som ”På spåret” – vart är vi på väg?! Tänk och känn det med en positiv spänning – livet är spännande och fantastiskt!♥️

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar