Veckans energier – oro & oväntad support.

Hej!

Veckans energier påminner oss om att när vi har tappat tilliten eller blivit oroliga så prata med era guider och änglar för att få support. Man kan även prata med naturens väsen och våra nära och kära som finns på andra sidan.

Kortet står även för att vi behöver inte gå igenom svåra tider ensamma. Det finns fler som är i samma situation och det vi kan göra är att stötta varandra på olika sätt. Var inte orolig, den tuffa tiden går över snart och kolla igenom din plan – hur vill du att utgången skall bli? Tappa inte hoppet! Se till att ha något roligt som sysselsätter dig och som ger dig energi.

Femman står för förändring, både positiv och negativ. För att det ska bli ljusare så behöver vi ju, som alla vet, gå igenom mörkret först. Inte sådär kul men nödvändigt. Under den här veckan så kan värken komma tillbaka eller tröttheten eller den här känslan av att man har tappat lusten lite. Tråkigt med tanke på att det är julveckan men jag har ingen som helst julkänsla – hoppas att ni har det! Och hoppas att jag inte smittar er med den tråkiga känslan. Däremot så har jag en härligt bubblande känsla i kroppen när jag tänker på det nya året! Det ska bli spännande – ett nytt fräscht år med nya möjligheter och nya äventyr! Så det satsar jag på!

Ha en fin julvecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar