Veckans energier

Go’kväll!

Veckans energier stärker oss i att visa vilka vi verkligen är!

Det är så lätt att dölja ens riktiga jag för att följa strömmen. För följer man strömmen så blir man inte ifrågasatt eller tagen för ”konstig/annorlunda”.

Nu behöver ni ju inte vara som jag har varit, jag har verkligen dolt mitt sanna jag och följt det som man nog räknar till ”det vanliga livet”.

Jag var livrädd över att prata om spöken, vad jag kände och ville och tanken på att berätta vad dom avlidna ville säga tog nästan kål på mig själv!🤪

Tills en dag jag hade fått nog. Jag börja tycka att jag får vara precis som jag är för det fick ju hon den andra väninnan vara ( och alla andra också). Hon var inte rädd för att säga vad hon tänkte och tyckte, kände och såg. Och hon gjorde det på ett bra sätt.

Så det är min resa från att försöka passa in överallt, jag var helt suverän på det men inte nu längre.

Vet när jag i början skulle beskriva vad jag jobbade med och det var hemskt! Jag stammade, rodnade och bad om ursäkt för mig själv. Det höll i sig ett lång tid. Nu har jag inte samma problem längre men jag ska villigt erkänna att jag väljer dom jag pratar med om mitt jobb. Alla gillar det inte och jag struntar nuförtiden att förklara mig etc. Dom som inte gillar det – det är deras problem!

Men ibland sviktar även jag nuförtiden, är väl inte mer än människa jag heller men tillfällena kommer tackolov alltmer sällan!

Så veckans energier handlar om att skapa något som du gillar och det är bara för din skull som du gör det. Strunta i andra!

Så för en del betyder det att ett nytt, mjukare och intuitivare jobb är på ingång. Det kan även stå för att den riktiga, äkta och mjuka kärleken kommer.

Är du i uppstart av ditt företag?! Bra! Gör det på ditt sätt, det är det som leder till framgång.

Vill du börja utveckla ditt andliga? Nu är det perfekta tider att ta tag i det! Gå kurs, börja meditera, yoga etc.

Det är den här veckan som vi känner att vi har ork och lust att stå upp för oss själva, orkar att säga ifrån till andra och ökar vår självkänsla. Härligt!

Ha en fin vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar