Veckans energier

Go´kväll!

Många utav oss genomgår en transformation just nu.

Då kan man må väldigt dåligt tyvärr. Man kan ha värk, känna sig låg, ledsen, stressad, känna av kroppsliga konstiga fenomen m.m.

Många har även beskrivit att det strular hela tiden med olika saker, det elektriska, missförstånd, hinder och förseningar. Dom här energierna kan fortsätta att påverka oss i nästa vecka men kom ihåg – att även en förändring kan göra ont men att det kommer något gott ut ur det.

Transformationen/förändringen är nödvändig för att släppa på gammalt skräp som vi kan bära med oss. Den uppgraderar oss helt enkelt. Hjälper oss att ta bli vårt autentiska jag, hjälper oss att släppa på masken, stå upp för oss själva och verkligen vågar visa vår sanning.

Jag har gått igenom många transformationer och är inte klar med det än.

Kommer ihåg när jag började min nya bana, från farmaceut till medium, att jag hade jättesvårt att prata om vad jag jobbade med. Rösten bröts, jag skakade, och vågade inte se folk i ögonen.

Men nu struntar jag i vad dom tycker om mig och mitt arbetsval, de som inte gillar det tänker jag inte övertyga. Huvudsaken är att jag står stadig och lever mitt liv. Så där har transformationen varit smärtsam, jobbig och ibland känts som om man har gått ett steg framåt och två bakåt. Är det någon som känner igen sig?

För att orka gå igenom en transformation är det viktigt att man ser till att göra roliga saker, umgås med likasinnade, vara kärleksfull – särskild mot dig själv!

En transformation behöva inte vara smärtsam och jobbig, den kan gå plättlätt! Det är ju underbart!

Det kan m a o bli en utmanande vecka men du fixar det!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde<3

Lämna ett svar