Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier handlar om att lära sig av det förflutna.

Att lära sig av det förflutna kan innebära många olika saker. Det kan vara ett beteende man har, ett som inte gynnar en och man vet om det. Då är det dags att ta tag i det på något sätt (NLP, EFT, hypnos eller dyl.) och arbeta bort det.

Vi får inte glömma dom roliga minnen som vi har i vårt förflutna. Vi kan längta efter att uppleva dom igen, gör det i så fall! Det kanske inte blir riktigt detsamma men det kan bli nya, lite annorlunda men bra minnen för det!

Du kanske har gjort en livsförändring just pga att det gamla livet inte var tillfredsställande och utvecklande så som du vill ha det. Du har helt enkelt satt upp nya mål och du vet hur du vill ha det nuförtiden och tar inte vad som helst längre.

Sen har vi vår släkthistoria, med alla traditioner och visdom. Jag tänker ofta på min farmor som lärde mig att baka. Jag älskar att baka och fick alltid vara med. Har även sparat hennes recept så jag kan baka dom och samtidigt minnas henne ännu mer.

Tänk på det förflutna, vad vill du lära dig utav det och hur kan du ev. släppa det och gå vidare. För vi ska leva i nuet och inte så mycket i det förflutna, det har ju redan hänt. För att gå vidare in i framtiden och må bättre fysiskt och psykiskt så behöver vi ta tag i det och arbeta igenom och släppa det.

Det kan bli tufft men friheten man uppnår inombords är oslagbar!

Lycka till!

Kram Madde <3

Lämna ett svar