Veckans energier – gemenskap

Hej!

Veckans energier innehåller gemenskap, eller kanske t o m avsaknad av gemenskap.

Många har känt sig ensamma pga pandemin som har varit, en del känner sig ensamma i sin kärleksrelation, man kan känna sig utanför i en familjesituation, eller på jobbet eller att man tycker att man går hem till en tom lägenhet.

Det kan vara att ens energier inte går ihop med någon längre, att man behöver bryta sig loss och hitta på något annat eller söka någon annan gemenskap.

Energierna för veckan handlar just om det, att söka sig till likasinnade. Det kan vara med gamla vänner men även att man hittar nya som man matchar med. Vissa relationer är dags att släppa. Släpp dom med tacksamhet för vad som har varit och vad du har lärt dig utav dom.

Vad är det för slags gemenskap du söker? En andlig, mer yoga, handlar det kanske om ett särskilt mattänk såsom LCHF etc, resor till ett särskilt ställe, släktforskning, är det förståelse inom familjen som du saknar, etc? Oavsett vad det är så lyssna på ditt hjärta, vad saknar du och hur kan du ta dig dit?

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar