Veckans energier – ensamhet

God kväll!

Jag vet att jag har varit sämst på att lägga ut veckans energier men har haft för mycket jobb och ont om energi. Många är som jag; trötta och längtar efter helgen för att vila upp.

Veckans energier handlar om att man kan känna sig ensam. Eller t o m föräldralös! Man kan känna sig som om att man har ingen att lita på, luta sig mot eller att ingen förstår ens behov. Kanske man inte ens förstår själv sina egna behov men man känner att det är något man behöver göra eller ta tag i.

Man kan känna sig ensam i relationen, ensam för att man inte har någon relation. Man kanske går igenom en sån annorlunda känsla/sak att man känner sig ensam och utlämnad i det. Man kan känna sig ensam i sitt företagande och känna oro i magen.

Energierna för veckan kan också kännas som om att man har förlorat något/någon eller någon slags identitetskris. Även en känsla av var hör jag hemma, hur ska jag jobba, med vad ska jag jobba etc. Man kan även känna sig separerad, utanför. En lite tuff vecka tyvärr. Skräpet ska ut, dessa jobbiga känslor är inget att ha kvar. Det viktigaste är att du inte faller för frestelsen att böja dig för det näst bästa utan står på dig och står upp för det resultat som du vill ha. Kom ihåg att allt kommer att lösa sig även om det tar tid. Ha inte för bråttom och fundera igenom dina beslut en gång extra. Sov på saken.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar