Veckans energier

God kväll!

Veckans energier handlar om skönhet, kärlek, njutning, känslighet och att vi har varit igenom en del törnar.

Rosen vill sprida sin skönhet och skäms inte nåt för det. Hur sprider du din? Eller gömmer du dig? Det är dags att blomstra, göra det som ger dig glädje och energi! Vad gör det om 100 år? Ta för dig och sprid ut dina vingar, oavsett om du är privatperson eller företag.

Kärleken som rosen sprider skickas in som läkning, in i ditt hjärta. När du läser detta vill jag att du känner in, hur känns det i din kropp? Ni som känner mig vet ju att jag brukar skicka med energier/healing med texter – hoppas att ni känner av den! Det är många som går igenom hjärtesorg just nu, av olika anledningar. Allt kommer att bli bra, det krävs lite tid, som alltid.

Rosen är känslig för för mycket vatten. I den andliga världen står vatten för känslor. Är det någon som känner igen sig att ens känslor har pendlat upp och ner under en period? Jag upplever mig som stabil men mina känslor har verkligen åkt bergochdalbana ett tag. Ut med skiten bara så plattformen förstärks.

Rosen har sina törnar som skydd. Har du ett skydd runtomkring dig? Varför och till vilken nytta? Man kan vara rädd för relationer, att knyta an etc. Enklast så, då blir man inte sårad. Men lever vi fullt ut då?

Många frågor som dyker upp i samband med rosen. Rosen vill även att du ska ta det lite lugnt. Betrakta från det stället som du är på nu. Spännande insikter kan komma upp.

Ha en fin vecka och köp dig en bukett rosor och njut!

Kram Madde <3

Lämna ett svar