Veckans energier – den stora kärleken

Hej!

Jag har varit så trött att jag inte har orkat att göra annat än att jobba och sen somna på soffan. Därav har det inte blivit mycket av veckans energier tyvärr. . Är det någon som känner igen sig i tröttheten?

Veckans energier innehåller massor av kärlek!

Veckans energier öppnar upp för djupare connection inom en relation (eller flera). Även i relationen till dig själv. Eller relationen till din känslighet, andlighet.

Är du singel har du en stor chans att möta någon som du blir förälskad i och har du redan en partner så kan känslorna fördjupas. Den stora kärleken kan även handla om vad du har i ditt liv som du älskar, förutom personer. Det kan handla om ett boende, jobb, skogen, havet eller något annat.

Den här stora kärleken som antingen redan finns i ditt liv eller är på väg in behöver underhåll, hur underhåller du det? Eller hur underhåller ni det tillsammans? Det du älskar att göra, skapar du tid till det? Det behöver också underhåll för att du ska må bra. Kärleken kan komma i olika former och skepnader. Kärleken är vägen, den enda vägen och det enda svaret.

Ha en kärleksfull vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar