Veckans energier – konsekvenser av val

God kväll!

Veckans energier går rätt djupt in i oss. Det handlar om de val man gör och vilka konsekvenser det får. Det låter stort, mäktigt och kanske har en negativ klang men så behöver det inte alltid vara.

Vi har alltid ett val och de beslut man gör leder oss i en riktning. Ibland kan man tycka att om jag inte väljer något utan stannar kvar där jag är så är det lugnt. Ja det kanske är lugnt, men även det är ett val. Det kanske är det enklaste valet men är det rätt val för mig här och nu och för min framtid? Lär jag mig något av det valet, utvecklas jag? Om jag inte vågar ta det nya steget så kommer jag att fortsätta i samma spår – det är också ett val, som jag skrev innan, men varför tar jag det valet? Är det av bekvämlighet, av rädsla, gör det för ont att gå in i mig själv och blotta mig inför andra eller t o m inför mig själv? Vad är det värsta som kan hända, det värsta har ju egentligen redan hänt och det är det som kanske hämmar oss. Det som gör att vi inte vill se det egna sårade inre barnet. Det som gör att en del har anknytningssvårigheter, för redan där och då har man gjort ett val att stänga människor ute – för då blir man själv aldrig mer sårad. Man man har inte heller förståelsen för hur andra i ens närhet kan må när man gör val som gynnar en själv men inte tänker på hur det påverkar partnern/familjen/relationen.

Det är rätt många som flörtar med det andra könet fast ens partner är med och ser och upplever det – det är ett val som görs – ingen snack om saken. Samma gäller otrohet, dom vet precis vad dom gör och dom fullföljer valet. Många har svårt att prata känslor med sin partner och säger att dom absolut inte kan – varför gör man det valet? Alla är vi barn i början och nånstans måste man börja. Ingen är tankeläsare.

Ja som ni märker så är veckans energier en djupdykare i valen vi gör, vad det har för konsekvenser för oss och hur det påverkar oss framåt. Både spännande och transformerande!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar