Veckans energier – djupdyk i ditt inre

Hej!

Veckans energier handlar om att grotta in sig i sig själv (eller något annat spännande ämne men smit inte undan dig själv 😉 ).

När vi djupdyker inom oss själva så kan vi hitta sånt vi aldrig trodde var möjligt att hitta! Väldigt spännande och utvecklande! Och jobbigt också men det behöver inte alltid vara så. Ibland kan vi tycka att vissa saker är bäst för oss utan att riktigt känna in: hur kommer mitt beslut att påverka mitt/vårt liv? För det är inte alltid man vill känna in för man vet ju egentligen svaret redan och det kan vara jobbigt. Har du gjort det eller gör så döm inte dig själv. Vi är inte mer än människor, så är det bara.

Den här veckan är en utomordentlig vecka energimässigt att dyka in i sig själv, blotta dig själv för din egen skull. Kanske göra lite planer för framtiden, våga tro på dig själv! Det kan handla om hur du vill jobba, med vad du vill jobba, hur du vill bo, vilka relationer du vill ha (glöm inte bort relationen med dig själv) m.m. Den här veckan handlar det om att tänka till och riktigt känna in och våga erkänna för sig själv – vad behöver jag för att må bra?!

Det är lätt att vi ser potential i t.ex relationer som pågår. Kom ihåg att potentialen ska finnas från dag 1 och inte invänta den. Hur länge ska du vänta?

Det är lätt att vi vränger oss ut och in för att andra ska må bra. Om du gör det, när ska du göra det för din skull? Vem tar hand om dig när du inte längre håller?

Går du till ett jobb där du inte får nån cred för din insats? Där ingen tackar dig för din insats? Kanske läge att titta efter ett nytt jobb?

Vantrivs du med ditt boende? Dags att flytta om det negativa överröstar det positiva. I dagens läge är det svårt att hitta boende men börja kika runt, hör dig för.

Veckans energier är rörliga, det betyder att det händer saker och ting. Både till det inre och yttre. Skriver du avtal denna vecka, läs igenom ordentligt, kanske du behöver stå på dig i någon fråga.

Tiderna förändras och vi blir mer medvetna och vågar att ta för oss mer. Superbra – för det är bara du som leder dig själv framåt!

Själv har jag valt att börja jobba på apoteket igen, 50%, och 50 % med mitt egna. Jag har jobbat med mitt egna i 11 år nu och det var dags för en förändring. Vi syns både på Hälsomixen och apotek Hjärtat, ICA Kvantum i Gislaved.

Ha en fin och inkännande vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar