Kraften inom oss

Man får inte säga att man har kraften inom sig enl Jantelagen men du besitter den! Vi har alla Gud inom oss och jag kallar det kraften. Kraften förstärks av våra guider och då fungerar vi som ett verktyg för vår förmåga. Våra guider kan komma ifrån Moder Jord och Universum.

Jag har inte kraften att vara en kirurg eller författare t.ex, men kraften att jobba med healing bl.a. Det är min superstyrka, vad är din? För att komma åt kraften så kanske man behöver rensa inombords, ta bort rädslor, ta bort det som begränsar en. För att öka kraften så kan man behöva öva, en del behöver öva mycket en del lite. Det är precis som allt annat nytt som vi ska lära oss.

Det är så lätt att förminska sig själv och sin kraft och när man gör det så kommer den inte riktigt fram fullt ut. Släpp Jantelagen och njut av att du är du! Får alla andra vara som dom är så har du lika mycket rätt att vara den du är, i din fulla kraft!

I mitt jobb så möter jag många som har en fantastisk kraft inombords, men litar inte riktigt på den.Vet hur det är, been there done that. Och jag blir lika glad varje gång jag hör att dom börjar att använda sin kraft till det dom vill göra!

Och du är den enda som har kraften att ändra på något i ditt liv, är det något du som vill ändra på? Eller kanske förstärka?

Jag har en to-do-lista med saker som jag vill ändra på i mitt liv, men det värsta är ju att jag har taskigt tålamod så jag har lite att jobba med 😉 Men skam den som ger sig! 😉

Ha en fin kväll!

Kram Madde<3

Lämna ett svar