Veckans energier -transformation

God fortsättning på påsken!

Under veckan som kommer så är det förändringar på ingående. Om dom inte redan har börjat.

Jag har fattat beslut nu under helgen som kommer ha ett stort avgörande i mitt liv, det ska bli så spännande!

Under den här tiden så kommer gamla strukturer och trosföreställningar, idéer och mönster, att falla samman och leda till något nytt. De kommer leda till nya livsvägar, lättare och mer i linje med dig, din själ och den här tiden som vi lever i. Allt är föränderligt och du kommer nog att se det nya och världen med andra ögon.

Du kanske är i början, i mitten eller i slutet av cykeln av den här stora förändringen som sker. Håll inte fast vid det gamla, det kommer bara att sinka dig och göra ont. Välkomna in det nya och lev. För det är vad livet handlar om enl. mig, att leva och njuta.

Det kan även vara så att du känner oro, sorg och osäkerhet i den här transformationen och ibland gör förändringar ont. Mitt råd, hur tokigt det än kan låta, är att försöka slappna av i förändringen och flyt med. Ju mer du kämpar emot den ju mer ont/jobbigt kommer det att bli.

Ha en solig och föränderlig vecka!

Kram Madde <3

2 kommentarer

  1. Hej,
    Tack! Jag är i början av förändring och känner osäkerhet , men ska nu slappna av och åka med!!

Lämna ett svar