Fullmånehealing distans fredag kväll

Hej!

Idag kl.06.37 så var fullmånen som starkast och den här gången balanserar den oss – underbart!

Den kommer med massor av kärlek och ett behov av att umgås. passar ju rätt bra i dessa påsktider!

Så jag vill att du, när du går och lägger dig ikväll, tackar fullmånen för att den stärker och fyller på kärleken i ditt liv. Och då är det inte bara kärleken till andra utan till dig själv också. Läser du detta på fredag morgon så går det jättebra det med, intentionen är viktigast

Du kan även be fullmånen om hjälp för en annan persons del. Det är bara kärlek i det hela så jag ser inga problem att be för andra. Det gör jag hela tiden.

Imorgon erbjuder jag balanserande energier och massor av kärlek med hjälp av Ärkeängel Mikael. Han hjälper oss i relationer och så hjälper han oss att släppa på rädslan och oron.

Anmäla till fullmånehealingen kostar 150kr och swishas till 123 359 32 58 och skriv gärna din mejladress i swishen så kan jag mejla ett kvitto under helgen.. Tar inte swish emot din mejladress så skicka den till 070-639 73 74. Jag skickar healingen på distans och du behöver inte göra någonting alls utan jag kopplar upp mig på ditt hjärtchakra och din energi för att fylla på med kärlek, avslappning och ny härlig energi! Ditt hjärtchakra som är ditt känslocentrum – vad vill du släppa på och vad vill du göra? Vad är ditt mål? Vad mår du bra av?

Vi ses i etern fredag kväll efter kl.20!

Kram Madde <3

Lämna ett svar