Veckans energier – klargöra

God kväll!

Veckans energier påminner oss om att göra klart något en gång för alla. Det kan vara att sätta gränser, göra klart en relation, bryta gamla mönster/beteenden, klargöra för dig själv hur du vill ha det etc. Här gäller det att verkligen vara modig och gå in i hjärtat och känna av hur du vill leva, vilka gränser du sätter, hur du vill ha en relation, vad är acceptabelt – både ifrån andra men även ifrån dig. Hur behandlar du dig själv? Vad säger du om dig själv? Pratar du snällt eller elakt om dig själv?

Våga även se och känna vad du faktiskt behöver för att må bra. Du har lika mycket rätt att må bra som alla andra. Ibland är man så medveten om vad man behöver/vill ha men vågar inte/orkar inte se den faktiska situationen utan man kör på tills det inte längre funkar.

Den här veckan är en vecka där man ska besluta sig, klargöra för sig själv eller andra, vänligt men bestämt. Det kan låta lite hårt men ni vet vad jag menar.

Energierna för veckan gynnar även att fördjupa relationen med någon eller djupdyka in i nåt nytt intresse. Om man orkar, tycker att det är tröttsamma tider.

Det är med fördel att gå in i vårt inre, meditera, klargöra för våra guider, änglar. Stäng av bruset ifrån samhället och ut i naturen, trots väder och vind. Gå in i dig själv, vi får inte tillbaka gårdagen eller här och nu, så vad skjuter du upp och hur länge ska du skjuta upp det? Skjuter du upp återhämtning, meditation, det där lilla extra som gör dig glad/avslappnad? Gör klart för dig att nu är det dags att ta hand om DIG! Boka in dig själv i schemat. Jag är verkligen expert på att smita undan sånt här men nu kommer jag inte undan längre och inte du heller.

Ha en härlig och ärlig-mot-dig-själv-vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar