Veckans energier- Ärkeängel Raphael

God kväll!

Den här veckan får vi läkande och uppiggande energier ifrån Ärkeängel Raphael. Det kan verkligen behövas!

Många är och har varit förkylda, en del har värk, många är supertrötta, en del håglösa och så har jag mött de som har haft mycket oro och ångest. Tiderna är tuffa, stressiga och energierna är inte alltid nådiga. Googla Schumann frekvensen/resonansen (enkelt uttryckt jordens frekvens) och när den peakar så känner vi av det i vår kropp. Det finns mycket om den på FB.

Ärkeängel Raphael arbetar för att vi ska må bra, att vi ska läka och få in balans och harmoni i kropp, själ och sinne. Han har färgen grönt och han läker oss alla; människor, djur och natur. Be om hjälp i det du behöver och känn energin som kommer till dig. Känner du inget så bara vet att han är med dig och så fortsätter du på att öva så du kan känna av honom en dag. Ingen brådis!

Hans kristall är opal, har du en sån hemma så ha den framme i veckan. Jag har rå grön opal till försäljning, brukar ha en sån i krukor så mina blommor mår bra. Sån är jag 😂

Ha en härlig vecka tillsammans med Ää Raphael! Ärkeänglarna finns alltid runtomkring oss så prata med dom och be om hjälp i olika situationer. Dom hjälper gärna till!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar