Veckans energier

God kväll!

Veckans energier fortsätter i samma anda som förra veckans!

Den här veckan så kan förändringarna ske. Det är som om ett kapitel i ditt liv avslutas för att gå in i nästa kapitel – jättespännande! Du kanske har haft funderingar, oro och mycket tankar om framtiden? Det här kortet står för att det du har gått igenom är lärdomar som har gjort att du står här och nu. Vägen har inte varit rak och den är nog inte helt rak nu heller men det är mer räkmacka och gräddfil! Nice!

Var öppen inför den här förändringen och hoppa på tåget! Det kommer att leda dig framåt och kanske t o m till en ny karriär! Eller boende, jobb, relation, etc. Lägg den 19 mars 2023 på minnet och om ett år så tittar du bakåt och du kommer att förundras över det som har hänt under året!

Lycka till!

Kram Madde <3

2 kommentarer

Lämna ett svar