Veckans energier – pånyttfödelse är garanterad

God kväll!

Veckan som kommer innehåller förändringar och det gamla dör bort, försvinner, så det nya kan komma in.

Detta gör oss starkare, tryggare, säkrare och det gör också att vi känner hur vi bygger upp fundamentet från början. Och är du redan i en förändring så innebär det att din grund blir solidare.

Om det känns som om att du är på okänd mark och det känns lite ostadigt så lyssna på din magkänsla. Vad säger den dig? Vilken väg ska du gå? Känns det som om du står och stampar och det känns mörkt och dystert? Det kommer alltid en morgondag, fylld med ljus och val. Välj återigen med magkänslan och välj det som hjälper dig att må bra!

Är det något som du borde släppa men har svårt att göra det? Fråga dig varför du är kvar i det? Är det för att det är vant och tryggt att vara kvar i det, man vet vad man har men inte vad man får? Är det av rädsla? Osäkerhet? Om du inte släpper på det gamla så kan inte det nya komma in.

Var vill du vara, kvar i det gamla eller stiga in i framtiden?

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar