Veckans energier – stabilitet och styrka inombords

Godkväll!

Veckans energier påminner oss om att alltid, oavsett situation, att vända oss till våra guider, änglar, kraften, magkänslan, ljuset, kärleken etc. När vi gör det och ber om hjälp, så ger det oss en styrka och stabilitet inombords.

När vi väljer att fokusera på ljuset så ger det dig mer energi, kärlek och glädje!

Den här veckan kan innebära utmaningar. Kanske relationsmässigt, i kärleken, i jobbet, ekonomiskt etc. Det behöver inte vara av en negativ betydelse utan det är som det är. Fundera, känn in i magen och planera. För succén kommer, det krävs lite tid, planering och någon slags läkning. Vet inte i vad men det är så det känns. Be änglarna om hjälp med att få styrkan, modet, energin, stabiliteten eller det du känner att du behöver just nu. Begränsa dig ej! Slutresultatet av denna resa kommer att bli succé så backa ej men gå varigt fram. Du är alltid skyddad! <3

Lycka till!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar