Veckans energier – hem

God kväll!

Veckans energier påminner oss om att känna home is where the heart is. Hemmet ska stå för trygghet och säkerhet, en plats att kunna landa på och ladda batterierna, det ska vara bekvämt och skönt, kärleksfullt och vårdande, ombonat och varmt. Så ska ju gärna våra relationer också vara, oavsett om det är relationen med dig själv eller andra.

Vi kan aldrig läka eller få ro i en relation som är hård, tagande, oförstående, egoistisk, nedvärderande, orsaka otrygghet, rädsla eller oro.

Hur vill du att ditt hjärta, hem och/eller relation ska se ut och innehålla? Vad behöver du för att känna dig hemma? Sätta gränser, rensa i röran eller kanske t o m flytta? Var och kanske, med vem, hör ditt hjärta hemma? Djupa frågeställningar såhär en måndagkväll men ack så nyttiga ibland.

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar