Veckans energier – lyckans hjul

God kväll!

Lyckans Hjul står för händelser i våra liv som kommer plötsligt och oväntat och som verkar vara är ödesbestämda. När kortet dyker upp så blir det synkronicitet i möten. Dvs händelser, möten är inskrivna i din Livs Bok, de ska bara ske. De kan vara av karmisk karaktär och det kan leda till något positivt.

Gå på magkänslan ang ditt kärleksliv, relationer, ekonomi, jobb, hobby m.m. När du samarbetar med högsta källan (en del kallar den Gud, Buddha, Allah, Jesus, Ärkeänglarna, Högre Jag etc) och har tillit till din intuition/magkänsla, så följer du din livsväg. Tänk med hjärtat och magen!

Enligt det ursprungliga tarot så står kortet för lycka, tur som är ödesbestämt. Har du partner så förstärks kärleken, är du singel är det stor chans att du träffar någon, gamla relationer kan även sammanstrålas och läkas. Karmiska relationer/händelser läks. Ekonomin börjar att bli bättre. Plötsliga händelser kommer med ett positiv klang.

Eftersom det är lyckans hjul i veckans energier så tänker jag gå och köpa mig en lott, vem vet?! 😉

En spännande vecka med andra ord!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar