Veckans energier -love is in the air

Hej!

Veckans energier innehåller kärlek av alla de slag. Kärlek som ger näring till familjemedlemmar, partners, vänner, djur, dig själv m.m.

Kärleken är villkorslös. Se bara naturen som öser ur sin källa vid våren.

Veckans energier påminner oss om att ge dig eller någon en kärleksförklaring. Det kan även vara att du ska ge dig själv något kärleksfullt, en massage kanske? Eller köpa nya frön till vårsådden? Även det är kärlek. Att få vårda och njuta av sådden som senare blir till skörd. Du kanske ska bjuda någon på fika i veckan? Ge komplimanger till dig själv eller någon annan. Bjud på ett leende när du är ute och går. Hjälpa någon. Önska en okänd en trevlig dag! Kramas, skratta och njuta på olika sätt – bjud in och bjud på kärleken!

Ha en fin och kärleksfull vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar