Veckans energier – kunskap ger förändring

God fortsättning på det nya året!

Veckans energier inleder året med kunskap och att man har en chans att förändra saker och ting. Om man vill.

Vi föds ju oskuldsfulla och dör visa av erfarenhet – om man inte går igenom livet som en struts och doppar huvudet i sanden. Så den här veckan är energierna fördelaktiga att ta tag i saker och ting som man vill ändra på. Eller är det något mönster, beteende, känsla eller situation som du vill ändra på? När vi blir medvetna så har vi möjligheten att förändra på det, men bara om vi vill. Nu när du är medveten, vad vill du ändra på, vad kommer du att göra för att få det du önskar? Vi har alla ett val, att inte göra något åt det vi tänker på är också ett val.

Det behöver inte gälla allvarliga saker heller, förändring som förändring. Det kan handla om att möblera om eller dra ner på jobbet eller vad som. Vad är det det första som du tänker på?

Förändringar kan vara läskiga men nödvändiga. Våga ta för dig nu och tänk på dig själv nu. Det är inte egoistiskt att göra förändringar som gynnar en själv, som ger en kärlek, energi, glädje, frihet, harmoni m.m. Energierna handlar även om att hjälpa andra i deras förändring, att ge dom förståelsen, glädjen och stödet i deras process.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar