Veckans energier – nu drar det igång!

God fortsättning på julen!

Hoppas att ni har härliga dagar med familj och vänner!

Veckan som kommer kan innehålla lite stök och eventuellt lite kaos men lita på processen som tar dig igenom det stökiga. Och det behöver inte alls bli kaosigt utan bara någon knorr på vägen.

Under den här veckan som kommer kan du börja ifrågasätta saker och ting. Kanske dig själv, dina känslor eller beteenden/mönster. Men det kan även komma nya insikter och nya idéer till dig under dessa dagar. Den här veckan är nämligen den veckan där allt kan hända! Det börjar att röra på sig både till det inre och till det yttre. Superspännande!

Energierna har, i ett gäng veckor, varit ganska tröga, sega och tröttande men nu så börjar det att luckras upp. Skönt med nya friska fläktar! Men som jag sa innan, så kan det bli lite stök under förändringen som sker. Om du upplever det så kom ihåg – this too shall pass.

Förändringarna/transformationen kan gå väldigt fort. Nästan så att man känner att man inte hinner med det man har tänkt – life is speeding up.

Ha en fin vecka, den sista innan nyåret. Så fort tiden har gått!

Kram Madde <3

Lämna ett svar