Veckans energier – säga nej till det som erbjuds

Hej!

Veckans energier påminner oss om att inte vara för snabba att säga nej till vissa saker.

Det kan vara så att du har gått och längtat efter något, bett och bönat inombords. Plötsligt dyker det upp! Det kan vara kärleken, ett nytt jobb, erbjudande av något slag m.m

Universum levererar ju hela tiden till oss, både i stort och smått. Känner du igen leveranserna? Vill du, har du modet att genomföra förändringen som pockar på? Vad hindrar? Rädslan? – Varför?

När du får en leverans som matchar dig och din själ så känns det i hela kroppen! Det pirrar och är en härlig positiv spänning. Men tar du chansen? Hoppas det! Många som träffar deras drömpartner kan säga nej pga rädslan av att göra en förändring, flytta, bryta upp etc. Jag påstår inte att det är lätt men kanske rätt? Likadant är det med jobbet, man vet vad man har men vet inte vad man får.

Om man hoppar på leveransen ifrån universum så kan det bli ett härligt positivt äventyr! Att gå i gamla spår och kanske uppleva gamla sår tar oss inte vidare. Då kör vi i samma ekorrhjul om och om igen, är det det vi vill livet ut? Ibland är det jättejobbigt att medvetet se vad man saknar och behöver och om du känner igen dig så ta tag i det. Vi lever bara en gång, i taget enligt mig, men när vi lever ska vi ha det bra!

Hoppa på leveransen ifrån universum, du har ju själv beställt den.

Ha en fin vecka, snart julafton! Såå fort tiden går!

Kram Madde <3

Lämna ett svar