Snart öppnar vi Lymfyoga Institutet!

I januari drar vi igång Lymfyoga Institutet! Där ska vi sprida lymfhälsa via lymfmassage- och lymfyogautbildningar och så fortsätter vi att köra lymfyoga online via Zoom. Vi som startar det är Lise Benberg och jag, Madde Widell. Det ska bli så roligt och spännande med detta!

Förra veckan så kom Lise ner från Umeå och vi hade några intensiva och roliga arbetsdagar! Fullt ös från morgon till kväll med att spela in filmsnuttar till att försöka ta seriösa bilder 😉 Inte alltid lätt när man börjar bli trött efter en jobbdag 😀

Vi avslutade med en helgkurs i IteraCare, en fantastisk frekvensmaskin som kan hjälpa dig att återställa balansen i dina celler. Under helgen så har vi även gått in i oss själva och hittar vårt VARFÖR. Det är den spännande drivkraften som tar mig framåt. Tålamod, tillit och att våga drömma stort, det är grejen! 😉

Ha en härlig adventshelg! <3

Lämna ett svar