Medial utvecklingskurs 7-8 jan

Lär känna dina änglar och skyddsänglar. Vilka har du med dig ifrån födslen och vad upplever du fysiskt och känslomässigt när du känner av dom?

Våra skyddsänglar och andra hjälpare jobbar via vår magkänsla, intuition. Kursen är till för att öppna upp mer för ditt andliga seende och inkännande och få känna på olika energier. Det är så spännande! Ju mer vi öppnar upp oss, ju lättare kan vi dra till oss det som vi vill ha och behöver.

Vi kommer att bl.a meditera på bl.a kanalen mellan tredje ögat och tarmarna, göra olika inkänningsövningar och göra healing på varandra för att återställa balansen i både kropp och själ.

Kursen är till för både nybörjare och erfarna.

Jag vill att du tar med dig en pendel, dina kristaller och orakelkort så kan de bli laddade med den härliga energin ifrån meditationscirkeln och helgen. Vi kommer att jobba med pendeln under helgen och har du ingen så har jag till försäljning. Jag vill även att du skriver din affirmationslista över ett ämne som du har valt. Det kan t.ex vara om andligheten, kärleken, jobbet, boendet, fritiden eller det du kommer på.

Du skriver din önskan/mål och så skriver du det som om det redan har hänt. T.ex “Jag är så glad, lycklig och tacksam över att…” och så fyller du i vad din önskan är. Vill du skriva ner flera olika ämnen så gör det, begränsa dig ej. Du kan även skriva ner din perfekta dag i ett ämne. T.ex jobbet. Du beskriver detaljerat hur din perfekta dag ser ut från morgonen då du går upp till kvällen du går och lägger dig. Lägg dina affirmationer i ett kuvert och skriv ditt namn på och så kommer vi att lägga det i meditationscirkeln och även att meditera på det. Det är mycket kraftfullt! Vad våra affirmationer innehåller behåller vi för oss själva, det är inget som vi delger till andra (om vi inte vill förstås).

Kursen kostar totalt 2900kr och anmälningsavgiften är 800kr.

Vi träffas på Hälsomixen, Norra Nissastigen 11 i Smålandsstenar, mellan kl.9.30-16 både lördag och söndag. Jag bjuder på frukt, kaffe och te. Micro, kyl och frys finns på plats och lunchställen finns runt hörnet.

Anmälan görs till mig, Madde, på 070-639 73 74

Varmt välkommen till en spännande kurs!

Kram Madde <3

Lämna ett svar