Veckans energier – bygg en solid grund

God kväll!

Veckans energier förbereder oss inför 2023. Att börja fundera, planera och affirmera vad vi vill att nästa år ska innehålla.

Bävern påminner dig om din inneboende kraft, att förändra det du vill och kanske behöver förändra på. Det krävs arbete, fokus och beslutsamhet att förändra på något. Ibland krävs det även mod för att nå sina drömmar, resultat, mål. Är du villig och/eller redo att ta action?

Jag brukar skriva en lista på vad jag vill genomföra under mitt nästkommande år. Det kan handla om små saker till stora ting. Min lista innehåller bl.a min hälsa, mitt jobb, min energi, min ekonomi, min fritid. Jag vill att mitt liv ska vara fyllt av överflöd. Överflöd kan vara kärlek, energi, hälsa, jobb, pengar etc. Jag tycker ju inte att man ska begränsa sig, jag tycker att man kan önska sig precis vad man vill.

Just inför 2023 så önskar jag mig ett litet hus på landet någonstans, där jag kan ha en katt och odla massor av pioner. Men jag har ju inte bestämt mig var jag ska bo så jag litar på att något mysigt och spökfritt ställe kommer att dyka upp. Var någonstans får bli en överraskning. Jag brukar ju säga att om man inte har bestämt sig så vet inte universum vad det ska leverera, men i mitt lilla-hus-fall så överlåter jag det uppåt.

Inför 2023 så önskar jag att du sätter dig ned och skriver vad ditt liv ska innehålla för att just DU ska må bra! Och kom ihåg – begränsa dig ej! Du kan se till att ditt liv är fyllt av kärlek, glädje, upplevelser och även magi! Ha tillit till din förmåga att samskapa med universum!

När jag har medial utvekcklingskurs så ber jag att mina deltagare tar med sig sin lista på vad man vill ha i sitt liv (och så lägger vi det i meditationscirkeln och mediterar på det) och jag har många deltagare som säger att deras önskemål har slagit in! Vilket är underbart och fantastiskt! Ju mer man är i energierna, ju mer är man connectad med sig själv och samskapar med universum. Därför är det så viktigt att lyssna på magkänslan och att ha tillit till sig själv, för vi är en del av alltet (Moder Jord & Universum) – de pratar via oss och genom oss. Du behöver inte gå kurs för detta, du behöver bara gå inåt och lyssna till dig själv, vad säger din magkänsla?

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar